Pradžia » Be kategorijos » Tai kas praėjo

Tai kas praėjo

29 rugsėjo 2013

Tai kas praėjo, buvo senai labai labai senai.. realiu laiku prieš keletą minučių, mano laiku prieš šimtą metų.

Tikrai nežinau ką šį kartą blogo padriau ar pasakiau, bet ir nežadu svarstyti.. Sako:“Aš kada nors išsiblaivysiu, o tu niekada“, pasakė žmogus, kuris girtas mintim,savo patirtim ir dažniausiai girtas ne vien vidumi,bet ir išore.

Apie ką jis kalbėdavo aš niekada nesuprasdavau,bet man buvo smagu jo klausytis,o dar smagiau jį paleisti.. Tiksliau pasielgęs kaip bailys jis dingo. Gal ir gerai, man nieko nereikia daryti,žmonės tiesiog patys ateina į mano akimirką ir išeina realios naudos iš manęs negavę ir man niekaip nepakenkę.

Šita persona buvo keista, aš maniau,kad esu viena iš nedaugelio,bet tokio kaip jis tikriausiai daugiau niekur nėra.

Jo manymu žmonės serga, bet jo požiūris į daugelį dalykų negali būti įvardijamas kaip sveiko žmogaus.. Jis pats serga tik serga tokia didybe, kuri verčia jį matyti tik blogą, įžvelgti pavojų,grėsmę kituose nors realiai tikiu,kad dauguma na bent jau aš nieko jam blogo nenorėjau.Jis vienintelis toks „tobulas“, amžinas filosofas turintis šimtus,o gal tūkstančius, kurie seka „aštrius“ jo pasisakymus socialiniame tinklapyje ir deda „laikus“ neįsigilinę į protingai pateiktas jo dviprasmybes.

Žinau dabar tik tiek, kad niekam nesu skolinga 1l pieno.

Be kategorijos

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos