Pradžia » Be kategorijos » Amnezija

Amnezija

3 liepos 2013

Pastebėjau vieną keistą ir nuolat pasikartojančia nesamonę.. Niekada neprisimenu slaptažodžių apart savo feisbuko, el pašto ir skype.Pastaraisiais metais teko ir banke apsilankyti kokius penkis kartus, tam,kad vėl ir vėl išduotu naujus prisijungimus prie elektroninės bankininkystės, kvaila, bet ir tokių svarbių dalykų , kaip prisijungimo kodas aš tiesiog nepamenu. Tiksliau pamenu, bet 5min ne ilgiau.

Pradėjau užsirašinėti visus slaptažodžius ir jei kas rastų mano užrašų knygutę ko gero lengvai rastais slaptažodžiais pasinaudotų.Šiek tiek šiurpoka vis tik iki pensijos dar daug gražaus laiko, o ir šiaip pačių jėgų žydėjime esu, bet tikriausiai smegenai apkrovos neišlaiko. Kartą patyrę „220“, niekada taip ir neatsistate į savo vėžias.

Ne, nekišau aš vaikystėje virbalų į elektros lizdą ir netrankiau savo galvos į sienas ir kitaip neprastinau savo atminties. Susikaupė kalkės matyt, sako,kad metams bėgant jų atsiranda ant smegenų.. O gal tiesiog mano protas nebepaveža dėl to, kad per metus susikaupiau tiek informacijos, kad pritruko laisvos vietos.

Reikia naujos atminties kortelės arba viską tiesiog iš naujo įdiegti, bet klausimas KAIP? Niekaip nerandu atsakymo, tiksliau neieškau, nes dabar esu per nelyg užzsivertusi ataskaitų rašymais ir pirmosios praktikos įspūdžiais.

Mus visus per praktika sutinka išskėstomis rankomis, bet palydi graudžiomis šypsenomis.. Nieko gero nežadančios prognozės ateities absolventams, bet nieko kas suvokia, kad šudino darbo nedirbus aukštumų nepasieks, tas gal kažką daugiau sugebės turėti.Esu pasiryžus išsišūdinti vardan šviesesnės ateities.

P.S. su cenzūra man visuomet prastai.. Stebiuosi kaip prisiminiau tokį žodį kaip „cenzūra“ iš viso..

 

Be kategorijos

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos