Pradžia » Be kategorijos » Ko nedaryčiau ir ką daryčiau

Ko nedaryčiau ir ką daryčiau

3 birželio 2013

1.Situacija: Einu gatve ir pamatau savo berną su kita.

Kitos aplinkybės: Nuomojamas butas, gyvenimas kartu,bendra buitis (išprotėčiau nuo tokio gyvenimo), dalijimasis viena lova,vienu tūliku,vonia, jis visuomet plauna indus ir tvarko namus, aš žiūriu fulę,lakuoju nagus,einu tūsinti su draugėm į klubus (tobulas bernas).

Ko nedaryčiau: Nepulčiau jam į atlapus, neskambinėčiau,nerašinėčiau sms’ų ir nesiskųsčiau mergų forumuose ,ir neklausinėčiau: Ką man daryti,mane išdavė bernas??

Ką daryčiau: Teisingai, dėčiau ant jo.

 

2.Situacija: Geriausia draugė susimeta su mano bernu.

Ko nedaryčiau: Neraučiau jai plaukų ir jo nežudyčiau taip pat.

Ką daryčiau: Apkabinčiau geriausia draugę, juk tam ir yra geriausi draugai, kad atėję į gyvenimą iš jo ir išeitų pasiemę tai kas buvo tik nereikalingos šiūkšlės.

 

3.Situacija: Vaikinas išvažiuoja į darbą , praeina 5min ir gaunu nuo jo sms’ą: „Labai tavęs pasiilgau. Kaip tau sekasi? Kada susitiksim vėl,mažule?“

Ko nedaryčiau:Nelaukčiau su kočėlu rankoje jo grįžtančio.

Ką daryčiau: Atrašyčiau: „Labas,sekasi gerai. Va, vaikinas išvažiavo į darbą, šok pas manęs į namus“ arba „Labas, puikiai ką tik išsiskyriau su vaikinu“

IŠVADOS

 Aš nesuprantu mergų, kurios verkia dėl savęs nevertų, kurios viešina savo bėdas, mėgsta būti skystom ir niekada nedaro tai ką turėtų daryti – tiesiog pamišti ir išeiti. Amžinai ieško tiesos, kur jos neras, amžinai save kankina ir nori žinoti viską nors realiai faktai patys už save kalba,o žinojimas per didelis naktį miegoti neleidžia. Pagrindinis mergų bruožas (bent jau daugumos tikrai) – iškapstyti iš po žemių kažką ko net neverta atkasinėti. 

Be kategorijos

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Eiti prie įrankių juostos